Encounter csoport
Kiss Angelika

Kiss Angelika

Kultúrák Közötti Kommunikáció Találkozó 2020 június 29 – július 5, Pécs

Nehéz jól elmagyarázni, hogy mi is ez az esemény, amit most bemutatnék Nektek. Személyesen is sokat köszönhetek a CCC*-nek, amin már 2011 óta minden évben részt veszek.

CCC

Röviden: egy hét önismeret.

Hosszabban: egy hét Pécsen. Egy hét, amikor sokféle emberrel találkozom. Kiscsoportban (ami kb 20 fős), nagycsoportban (ami nagyjából 100-120 fős). Egy hét, amikor másokkal való interakcióban találkozhatom önmagammal (ha épp készen állok rá, vagy ezt választom). És ha szeretném/szükségem van rá, akkor megmutathatom magam másoknak, hogy most épp ki vagyok, mit érzek, hogy vagyok ott-és-akkor közöttük, mire van szükségem, mi esne jól tőlük.

Egy hét, amikor saját magammal lehetek, figyelmet szentelhetek mindannak, ami most (ott-és-akkor) fontos.
Egy hét, ami lehetőséget teremt a változásra intenzív és koncentrált formában. Egy hét, amikor sok öröm, fájdalom, erő, gyengeség, elégedettség, harag, bátorság, félelem, stb. előjön. **
Ha érdekel, próbáld ki magad! Találkozzunk hát!facebook esemény leírásánál részletes tájékoztatást kaphattok még magáról az eseményről, a regisztráció feltételeiről, a díjakról, szállásról, stb.

Január végégig kedvezményes részvételi díjért lehet regisztrálni!

 

* Cross Cultural Communication Workshop/Kultúrák Közötti Kommunikáció Találkozó
** Szerepeljen itt is a szervezők megfogalmazása az eseményről:

A Kultúrák Közötti Kommunikáció Találkozó egy olyan nemzetközi esemény, mely során pszichológusok, pedagógusok, segítő foglalkozásúak, vezetők, vallási képviselők, főiskolai, egyetemi hallgatók, szülők, útkeresők, önismereti úton járók összegyűlnek, és személyközpontú csoportokban beszélgetnek egymással.

Megosztom a cikket

levendula-empatika

Kapcsolódó írások

Scroll to Top