Online tanácsadás. Otthonról. Kényelmesen.

Ne maradjon segítség nélkül ebben a megváltozott élethelyzeben sem! Online tanácsadás az Empatikánál!

Évek óta bevált

Bárkinek elérhető, ha élethelyzete úgy hozza, pl külföldön él, vagy nincs alkalma utazni.

Online fizetés

Online számlát állítunk ki, és ezt banki átutalással rendezheti.

Otthonról kényelmesen

Otthonából is beszélhet velünk anélkül, hogy ki kellene mozdulnia.

Illik hozzám az online tanácsadás?

A döntésben segíthet, ha tudjuk miben más és miben hasonló az online és a személyes tanácsadás. Fontos észben tartani annak a lehetőségét is, hogy egy online térben elkezdett tanácsadói folyamat a körülményektől függően átválthat személyes találkozásokba. Érdemes erre átmeneti megoldásként tekinteni, és olyan segítőt keresni online konzultációra, akivel adott esetben majd személyesen, a rendelőben folytatódik a már megkezdett közös munka.

Miben más az online tanácsadás?

Az első alkalommal biztosan nem fogunk kezet. 🙂 A tapasztalatok azt mutatják, hogy a távolság sok ember számára nyújt könnyebbséget: hamarabb, könnyebben tudnak a valódi problémájukról beszélni, hiszen nem kell megküzdeniük a személyes találkozás feszültségével. Mindenki a maga kényelmes, ismert közegében van.

Önismeret, önigazolás
tevhitek1

Miben hasonló?

Ugyanúgy látjuk, halljuk egymást, ugyanúgy 50 percig tart egy alkalom, és legtöbbször ugyanúgy hetente találkozunk. És ami a legfontosabb, hogy mi ugyanazok a szakemberek vagyunk az online térben is.

A keretek tisztázása fontos!

Az online munkában érdemes a kereteket letisztázni, hiszen egy sor kérdés nem olyan egyértelmű, mint egy személyes találkozáskor. Ilyenek lehetnek például: a technikai feltételek, a zavartalan környezet biztosítása mindkét fél részéről (kifut-e a főzelék miközben a pszichológusommal beszélgetek); otthon van-e az illető akiről mondjuk szó esik egy beszélgetés során; mi történik akkor ha valakinek a problémája meghaladja az online forma kereteit… és még sorolhatnánk.

Ismerje meg pszichológusainkat!

Az online tanácsadásra való jelentkezés ugyanúgy bizalmi kérdés, mint a személyes találkozónál. Ismerkedjen meg az Empatika kiváló pszichológusaival, kérdezzen tőlük, kérjen időpontot

level-empatika

Rólunk mondták

levendula-empatika

Díjszabás

Kérjen időpontot!

Válasszon az Empatika szakemberei közül, kérdezzen tőlük, kérjen időpontot! Szívesen válaszolnak Önnek!

Scroll to Top