20210509_190654
Suskó Nikoletta

Suskó Nikoletta

„Járt utat a járatlanért el SOSE hagyd!”

Biztosan számos romboló hatású mondatot ismertek ti is, számomra ez az egyik legkiemelkedőbb… Sokszor tapasztalom, hogy az emberek fejében alattomosan visszhangzik ez a szülői/ társadalmi üzenet. Mélyről felkúszva, csendesen állja útját a lehetőségeknek, a szárnypróbálgatásoknak. Annak, hogy megérezhessem ki is vagyok én? Mit bírok el? Miben vagyok önmagam? Hogy mi az én utam, amiben kiteljesedve olykor-olykor boldog lehetek?

R4520 – Azt tudtátok, hogy a boldogtalanságnak is van BNO kódja? (BNO kód = Betegségek Nemzetközi Osztályozása)

Ha valakinek meg van engedve, hogy kipróbálja a járatlan utat, akkor abban az a lehetőség is benne rejlik természetesen, hogy vissza is találhat a járt úthoz. Meg van engedve a LEHETŐSÉG. Alapozhatunk az ősöktől kapott tudásra, készségekre, képességekre vagy akár dönthetünk úgy is, hogy mindezeket teljesen elhagyjuk.

Tapasztaljuk meg lépésről-lépésre, kukucskáljunk ki a megszokásainkból. Kezdetnek csak változtass meg egyetlen egy dolgot a napodban. Nem baj, ha valami apróság! Csak tapasztald meg, milyen volt ez neked? Élvezted? Utáltad? Mókás volt vagy felzaklató?

Bárkinek, aki elkezdi a saját útját járni eleinte biztosan nincsen könnyű dolga, de egy kis szerencsével és bátorsággal sikerülhet.

Járt utat a járatlanért el sose hagyd! Számomra ennek a mondatnak az ellentéte valahogy így hangzana:

Merd kipróbálni a saját utad, összes szeretetünkkel és bizalmunkkal itt vagyunk melletted!

 

 

Megosztom a cikket

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email
levendula-empatika

Kapcsolódó írások

Scroll to Top